Az interneten mindent elintézhet már az ember, még a nyaralását is lefoglalhatja

Tudom, hogy elég sokan szidják az internetet, hogy mennyi időnket elveszi magától a valós életünktől, de én ezzel nem nagyon értek egyet. Az internet egy fantasztikus találmány és a magam részéről nem tudom elképzelni, hogy tudtak internet előtt létezni az emberek. Én mindent az internet intézek. A neten keresztül dolgozom, itt szórakozom, filmet nézek, kaját rendelek, levelezek és keresem meg az ismerőseimet. Itt vásárolok, és már a nyári szabadidőmet is a neten keresztül intézem el. Idén nyárra például a hotel Harkány került a terítékre.

Azt már tudtam, hogy a Siklósi várat szeretném majd mindenképpen megnézni ezen a nyáron, a barátnőmet pedig felettébb érdekelte Pécs városa, hiszen ő még nem járt ott, de én oda jártam egyetemre. Ő pedig szerette volna megtekinteni legendás történeteim méltán híres helyszíneit.

Abban tehát biztosak voltunk, hogy a Villányi borvidék lesz majd a célterület, de azon belül még semmi biztosan nem tudtunk. Én biztos voltam abban, hogy inkább a zöld területeket céloznám meg. Ezért elkezdtem keresgélni az interneten és a hotel harkány kereső kifejezésre fel is dobott egy nagyon ígéretesnek tűnő oldalt.

A hotel honlapja nagyon meggyőző volt számomra. A leírások és a feltöltött képek alapján szinte biztos voltam benne, hogy megtaláltuk a helyszínt, ahol az idei nyaralásunkat el fogjuk majd tölteni. De mint jó internethasználó, gyorsan alaposabban is utána mentem ennek a dolognak és megnéztem néhány nyaraló fórumon, hogy hogyan nyilatkoztak a hotelről.

Nagy meglepetésemre sehol nem találtam egy darab negatív kommentet sem. Egyszerűen ezt a szállodát mindenki imádta és mindenki visszavágyik ide. Legyen szó gyerekekről, tinédzserekről, felnőttekről és öregekről. Egyszerűen mindenki, aki ide valaha betette a lábát csak és kizárólag jó véleménnyel volt róla.

Dicsérték a környéket, a szobák minőségét, a dolgozók hozzáállását. Elismerően szóltak az ételekről és a wellness részlegről, a szállót körülvevő csodálatos kertről már nem is beszélve. Emellett természetesen az elhelyezkedését is rengetegen kiemelték, hiszen Harkány egy csodálatos kis város, fantasztikus adottságokkal megáldva. Úgyhogy gyorsan le is foglaltam magunknak egy hetet és már nagyon várjuk az ottani kikapcsolódást.