A csőtörés okai nem is számítanak, ha profi szakember segít

Nincs is annál rosszabb, mint amikor valamilyen váratlan meghibásodás történik otthonodban. Ilyenkor bizony hozzá kell nyúlni a félretett pénzhez és minél előbb megoldani valahogy a problémát. Két hónappal ezelőtt hasonló helyzetbe kerültem én is, amikor is csőtörés volt a lakásomban.

Az árulkodó jel a csökkenő víznyomás volt. A lakás több pontján is gyengén folyt a víz, ami aggodalomra adott okot, és úgy tartottam jobb, ha minél előbb szakemberhez fordulok. Először azonban a csőtörés okai után kezdtem keresgélni, hiszen el sem tudtam képzelni mi válthatta ki a problémát. Egy pár éves, új építésű lakásról van szó, új csövekkel, így elképzelhetetlennek tartottam, hogy ennyi idő alatt meghibásodás történjen. Hosszas böngészés után sem jutottam semmire azonban, hiszen ezerféle okot találtam, de egyiket sem tudtam volna betudni az én esetemnek. A szakember majd úgyis felvilágosít róla, ha felméri a helyzetet.

Emlékeztem, hogy egy barátom küldött át egyszer egy céget, aki a segítségemre lehet ilyen esetekben. Őt is ők húzták ki a bajból, amikor valamilyen probléma adódott a házában található vízvezetékekkel. Vissza is kerestem a beszélgetésben, és ott is volt a link, ami a topvizgazfutesszerelo.hu oldalra vezetett.

A cég már több, mint harminc éve van a szakmában és Budapesten, valamint Pest megye területén dolgoznak. Szolgáltatásaik közé tartozik a víz-, gáz- és fűtésszerelés, valamint a duguláselhárítás, a csatornázás és a csőtörések megoldása. A vállalkozás a legmagasabb, AA minősítéssel rendelkezik, tehát akár magánlakásról, vagy céges megrendelésről van szó, ugyanolyan színvonalas munkát tudnak elvégezni. A legfontosabb azonban, hogy telefonszámuk folyamatosan, a hét minden napján hívható bármikor, a szakemberek pedig a lehető leghamarabb kiérkeznek hozzád vészhelyzet esetén, akár egy órán belül is.

Nem sürgős esetekre elérhető a weboldalon egy visszahívást kérő űrlap is, amit ha kitöltesz igyekeznek a lehető leghamarabb visszahívni kapacitásuktól függően. Én nem akartam tovább húzni az időt, így fel is vettem a kapcsolatot velük telefonon. Az egyeztetést követően nagyon gyorsan kiérkeztek hozzám a szakemberek és felmérték a helyzet súlyosságát. Megállapították, mik is voltak valójában a csőtörés okai és, hogy ez nem lesz olyan gördülékeny folyamat. Nem tudták azonnal megoldani a problémát, így egyeztettünk egy későbbi időpontot, amire megérkezik a hiányzó alkatrész is. Mivel csak minőségi, eredeti alkatrészeket használ a cég, így a beszerzés folyamata időt vehet igénybe, de ez egy olyan áldozat, amit a jó minőség és profi megoldás érdekében meg kell hozni.

Így is azonban csak pár napot kellett várnom, és meg is érkeztek hozzám a szakemberek az új alkatrészekkel. Pár óra alatt mindent megjavítottak és megcsináltak, valamint kicserélték a szükséges dolgokat. Mintha semmi sem történt volna, a csapokból úgy folyt a víz. Nem aggódtam azonban, hogy mi lesz, ha újra felmerül valamilyen probléma. Egyrészt nem is jut eszembe ilyen a szerelők szakértelmét figyelembe véve, másrészt pedig a cég akár több évre meghosszabbítható garanciát vállal az általuk elvégzett munkálatokra. Így ha hibát észlelnék a munkálatokat követően a garancia idején belül költségmentesen újra a segítségemre sietnek. Mindemellett egy részletes számlát is kaptam, amit a biztosító cégek is elfogadnak. Mi kell ennél több?

Úgy éreztem, profibb szolgáltatásban nem is részesülhettem volna. Tudom, hogy most jó darabig nem kell foglalkoznom hasonló problémákkal, de ha mégis bármi felmerülne, most már tudom, hogy a topvizgazfutesszerelo.hu csapatát kell keresnem.