Az internet a bio ételek kedvelőinek is kedvez, itt a biocity.hu web shop

A mai világban az emberek kezdenek hozzászokni, hogy nem mindenki felel meg minden adott közösség elvárásainak, ez talán falun van így a legkevésbé. A városok lakóinak édes mindegy, hogy te most éppen vegán vagy, környezettudatosan élsz vagy éppen egyik sem, falun viszont egyből mondják, hogy ú hát mi az, hogy nem eszel húst, és hogy minek mosol így vagy úgy, úgy se számít mert nem mi okozzuk a legnagyobb szennyezéseket, hanem a nagy gyárak. Sajnos az nem fordul megy a fejükben, hogy sok kicsi sokra megy, és a települések is tudnak annyit szennyezni, ha nem többet mint a gyárak.

Azoknak viszont, akik nem ilyen elzárkózóak és esetleg érdeklődnek akár a bio étkezés vagy a reformkonyha után; netalán glutén vagy laktóz érzékenyek, esetleg cukor betegek, vagy étrend kiegészítőt szednének/szednek; érdekli őket, hogy lehet környezettudatosan mosni: azoknak szívesen merem ajánlani a biocity.hu weboldalát. Itt minden ilyet megtalálsz és még többet is: ha jól emlékszem akár gyógyhatású teákat, bio vagy alacsony kalóriájú alap porokat is lehet itt találni, de arcápolási szereket is, ha valakit inkább a kemikáliáktól mentes smink lemosókat szeretne használni.

Sajnos ezek a termékeke nem olcsóak, viszont akik a biocity.hu oldalán regisztrálnak és továbbra is itt vásárolnak, azoknak jár a jutalom rendszer, aminek a keretében egy bizonyos összeg fölött valamennyi vissza is fog járni. A pontrendszerük százalékos arányban van megadva, de én most átváltottam: 10 ezer felett 50 forint, 15 ezer felett 150 forint, 25 ezer felett 500 forint jár vissza a vásárlónak, így nagy mennyiségben éri meg vásárolni innen. Persze minél többet vásárolsz annál több engedményt kapsz. Hogyha pedig összesen 200 ezer forint feletti vásároltál már, akkor megduplázódik a százalék. Plusz az oldal ajánlása, mások meghívása is kedvezményekkel jár.

A szállítás ára attól függ, hogy rendelsz: pick pack pontra, és házhoz szállítás esetén 1300 forint (13 ezer forint felett ingyen), csomagpontra való szállításnál 700 forint (7 ezer forint felett ingyen), ide viszont csak maximum 5 kilós csomagokat tudnak szállítani. Erre jó, ha minden vásárló figyel.

Én nagyon szeretek innen vásárolni, és nagyon jó, hogy csomagpont viszonylag közel is van, nem is egy. Ajánlom más is nézzen körül a biocity.hu webshopjában, ha felkeltette az érdeklődését, én biztos nem hagyom magam elbátortalanítani.