Ha céged van és épp internetezel, erre az oldalra mindenképp keress rá

Mire is jó az internet? Nehéz kérdés, hiszen erre megannyi válasz lehetséges. Szolgálja a kapcsolatkialakítást és a kapcsolatfenntartást, működik, mint globális címtár (esetleg nevezhetjük könyvtárnak is), lebonyolíthatunk magán- illetve üzleti tevékenységeket, vásárolhatunk, eladhatunk, tájékozódhatunk, de akár szórakozhatunk is a weben keresztül. És persze kereshetünk mindenféle számunkra fontos szolgáltatást is, mint például azt a flottakezeléssel foglakozó céget, amelynek a weboldalát itt találod.

Természetesen annak érdemes utána néznie az ajánlott oldalnak, akinek cége van és fontos számára a céges autóinak a kérdése. Ha viszont tényleg ilyennel kapcsolatos szolgáltatást keresünk, akkor ennél jobb helyen nem is járhatunk! Kívánni sem lehetne jobban a flottakezelés területén belül, mint a Flottautot, ugyanis ez a szolgáltatás vitathatatlanul az egyik legmegfelelőbb a piacon, ráadásul elsődleges szempont számukra az ügyfeleik teljes körű informálása, mindemellett a bizalmuk maximális elnyerése. Ajánlatot kérni például roppant egyszerű: a bevezető oldalt legörgetve már meg is tehetjük az első lépéseket. Elsősorban meg kell adni, hogy pontosan hány autó érdekelne bennünket, aztán a saját cégünk nevét kell begépelni, majd a nevünket, e-mail címünket, végül pedig a telefonszámunkat, de ha szeretnénk, akkor akár megjegyzést is írhatunk az ajánlatkérés mellé.

Egyébként a bemutatkozó oldalon rögtön egy videót nézhetünk meg, melyben egy szakember, pontosabban az ügyvezető mond el mindenféle fontos információt. Felsorolásra kerül az az 5 lényeges tényező, melyet jó ha megismer a potenciális ügyfél a cégautó kiválasztása előtt, ezzel elkerülve a plusz munkát, a nem várt kiadásokat és a felmerülő problémákat. Mindezt annak köszönhetjük, hogy a Flottauto céljam, hogy minél inkább csökkentse az őket választó ügyfelek költségeit, hiszen úgy vélik, egy cég sikeressége abban is rejlik, ha minél kevesebbet kell költeni a cégautókra. Fontos számukra, hogy mindenki meglelje a saját igényei szerinti legmegfelelőbb opciót és lehetőséget. Sőt, az egészben a legjobb, hogy egy ötrészes, ingyenes levélsorozatban adnak tájékoztatást arról, hogy ki hogyan választhat lappangó költségek és váratlan nehézségek nélkül céges autót, illetve meddig érdemes használni egy autót, hogyan lehet napra pontosan kiszámítani, hogy milyen finanszírozási mód a legajánlatosabb, valamint, hogy benzines, dízel motoros vagy hibrid gépjármű mellett tegyük-e le a voksunkat.

Ez a szolgáltatás azért is kiemelkedő szerintem, mert segítenek átlátni a lízing, a hitel, illetve a tartós bérlettel kapcsolatos információkat. Nem biztos, hogy elsőre mindenki különbséget tudna tenni közöttük, ezért precízen megfogalmazott, profi összefoglalót olvashatunk el ezekről, méghozzá a Hitel, lízing, bérlet, áfa nevű kategórián belül. Különösen fontos szempontnak tartják, hogy ügyfeleik megfelelően informálódjanak a költséghatékonyságról és arról, hogy milyen módszerrel tudják maguknak megspórolni a lehető legtöbb pénzt. Sőt, a Szolgáltatások menüponton keresztül részletes összegzést kaphat mindenki arra vonatkozóan, hogy milyen csomagokat ajánlanak az ügyfeleiknek, és hogy ezekről miket kell tudni. Három ilyet sorolnak fel, elkülönítve, hogy melyikről miket érdemes tudni. Az első a Standard csomag, melyhez teljesítményadó, súlyadó, cégautó adó tartozik, emellett tartalmazza a flottakezelésébe szervizidőpontok szervezését, javítások anyag és munkadíjának ellenőrzését, gumikkal kapcsolatos teendők ellátását, bírságok kezelését, autómentések szervezését, valamint a csereautó ügyintézését. Eközben a Comfort csomag 0-24 h ügyintézést tartalmaz és szintén az alább felsorolt adók a jellemzők rá. Végül pedig a legutolsóhoz, a Superior csomaghoz ennél sokkal több tartozik: garantált díjas szerviz és gumi szolgáltatást tartalmaz, azaz belefoglaltatik a kötelező szervizek költsége, a forgó – kopó alkatrészek költsége, a gumipótlások költsége és a gumiabroncs logisztika.

Érdemes böngészni az oldalukat, és még ennél is tanácsosabb igénybe venni a szolgáltatásukat, mert – tapasztalatból mondom – abszolút megéri. Megbízható, kifogásolhatatlan munkát végeznek, semmi panasz nem róható fel a tevékenységükre. Nekem teljes mértékben bevált!