Az internet segítségével életem talán legjobb masszázsában volt részem

Rengeteg időt töltök az internet előtt. Elsősorban a munkámból kifolyólag, hiszen olyan platformokat használunk, amihez elengedhetetlen a netes kapcsolat. Most, hogy az időm nagy részét otthon töltöm a home office-ban, így alapvető fontosságú lett az otthoni internet kapcsolat. Persze előfordult az utóbbi időben, hogy elment az internet, ami elég kellemetlen volt, de ugye ez nem rajtam múlt.

Amúgy nagyon szeretek a neten böngészni, mert sokat is lehet tanulni belőle. Például az utóbbi időben egy csomó mindent tanultam az online tanulós oldalakon. Ezek általában angol nyelvű oldalak és elő kell fizetni rájuk, de szerintem megéri, mert nagyon sok hasznos dolgot lehet tanulni. Például nemrég egy Excel kurzuson vettem részt, de végigcsináltam már gyorsolvasásról vagy webfejlesztésről szóló kurzust is.

A múlt hónapban pedig masszázs szalont kerestem az interneten. A sok üléstől teljesen elgémberedett az egész testem, így úgy éreztem, hogy szükségem van egy kis kényeztetésre.

Így bukkantam rá a karmathaimasszazs.hu oldalra. Már az első ránézésre nagyon tetszett az oldal, amit alaposan elkezdtem átböngészni. Legjobban a herbál masszázs nyerte el a tetszésemet. De miért is?

Ehhez a masszázshoz egy több ezer éves recept alapján készítenek el egy gyógynövényes keveréket, melyet a masszázs alatt használnak. Szerintem nem kell különösebben magyarázni, hogy napjainkban mennyi mesterséges és oda nem illő anyagot viszünk be a szervezetünkbe. ennél a masszázsnál különösen figyelnek arra, hogy csak természetes összetevőket alkalmazzanak a keverék összeállításánál. Ezt a keveréket olyan gyógynövényekből állítják össze, amelyek Thaiföldről származnak, mert csak ott őshonosak.

Maga a kezelés is igazán különleges, jócskán eltér attól, amit egy átlagos masszázsnál megszoktunk. Itt ugyanis a masszőrök nem a puszta kezüket használják, hanem egy speciális textilgombócot. A már korábban említett különleges gyógynövényes keveréket töltik ebbe a textilgombócba vagy labdába, majd ezt felmelegítik forró gőzben, ezáltal a labda megduzzad, a gyógynövények elkezdenek dolgozni és a masszőr nyomó és gyúró mozdulatokat használva bemasszírozza a bőrbe.

Mivel a labda meleg, ezért a pórusok megnyílnak, így a gyógynövényes keverék könnyebben be tud jutni a szervezetbe, hogy kifejtse a jótékony hatását, illetve a nem kívánatos salakanyagok is könnyebben tudnak távozni a szervezetből. A gyúró és nyomó mozdulatok hatására a görcsök és a befeszült izmok teljesen kisimulnak. Jó hatással van a bőrre, mert az elhalt hámsejteket letisztítja. Ez a típusú masszázs szinte mindenre nagyon jó hatással van, hiszen csökkenti a depressziós tüneteket, javítja a vérkeringést, feloldja az izomfájdalmakat, energetizál és a stresszt is oldja.

Természetesen bárkinek ajánlott ez a fajta masszázs, de legfőképpen azoknak, akik nyitottak erre a különlegességre, arra, hogy átengedjék magukat ennek a fajta kényeztetésnek. Nagyon nagy segítséget nyújthat, akkor, amikor valaki éppen egy méregtelenítő folyamaton vagy kúrán vesz részt.

Nagyon megtetszett, amit olvastam róla, így azonnal foglaltam egy időpontot. Bátran elmondhatom, hogy ez a herbál masszázs Budapest talán egyik, ha nem a legjobb masszázsa ebben a kategóriában. Nagyon kedvesen fogadtak a szalonban, mosolyogtak a hölgyek és tényleg szinte minden egyes mozdulatomat lesték, hogy jól érezzem magamat a szeánszon. A 90 perces kezelésre fizettem be, amit nagyszerű volt és tényleg teljesen felfrissültem.

Ezt a nagyszerű élményt elmeséltem a barátnőmnek is, akinek csak annyit mondtam, hogy írja be a keresőbe, hogy “a legjobb herbál masszázs Budapesten” és egyből ezt az oldalt fogja kiadni, ahol minden információt megtalál.