Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel

Hihetetlen hírem vannak! Székhelyszolgáltatás expressz 1 órán belül – Budapest, Újlengyel, készülj! Gondoltátok volna, hogy igaz? Pedig még mennyire, hogy az!

A Gross Office Kft. ajánlata ugyanis nagyszerű lehetőség lehet minden vállalkozó számára, aki cégalapítás előtt áll. Ha te is ebbe a csoportba tartozol, a legjobb helyen jársz! Hiszen minek fizetnél építményadót saját címre történő bejelentés miatt például? Akkor se csüggedj, ha még nem csináltál ilyesmit, a Gross Office Kft. munkatársai a segítségedre sietnek. Nem számít, hogy rendelkezel-e már ügyvéddel a szerződéskötéshez vagy sem, ez a csapat még ezt is megoldja helyetted, és igény esetén ügyvédet biztosít a procedúrához. Sőt, mi több, egy órán belül prezentálják a hozzájáruló nyilatkozatot, és még a díjat is ráér csak a szerződéskötés időpontjában kifizetni!

A székhelyszolgáltatás expressz szolgáltatás 1 órán belül Budapest és Újlengyel helyszíneken érhető el – utóbbi ráadásul IPA mentes székhelyszolgáltatást nyújt. Újlengyel ugyanis azon Pest megyei települések körébe tartozik, ahol nem kérnek iparűzési adót a cégektől, így a vállalkozók jelentős összegeket spórolhatnak meg mindezen. Ráadásul ha székhelyszolgáltatást veszel igénybe, irodát sem kell fenntartanod. A cégtábla kihelyezése és a napi posta fogadása és továbbítása ugyanis beletartozik az árba! Így még csak a postára sem kell elmenned ügyintézés miatt. A csapat ezen felül szükség esetén a hatóságokat is fogadja és hatósági ügyekben képviseli a vállalkozót. Ha kell, tárgyalót is tudnak biztosítani a megbeszélésekhez Újlengyelben és Budapesten is. Ha most kötsz szerződést, egy hónapnyi szolgáltatást ráadásul ajándékba kapsz! ne haborr és vedd igénybe a teljeskörű székhelymenedzsmentet még ma!