A neten szerencsére már a nyomdát is meg lehet ismerni

Nem tudnám elképzelni az életemet internet nélkül. Tudom, hogy az idősebb generáció ezt olvasva valószínűleg felszisszen, hiszen ők még rendszeresen könyvtárba jártak (persze én is szoktam) és a szakkönyveket bújják, ha szükségük van valami információra, illetve nyilván számos ügyintézési folyamat is jóval bonyolultabb volt még régen, mindent személyesen vagy levélben kellett intézni. Én már ebbe a fokozott kényelembe születtem bele, és bizony nem tudom elképzelni, milyen lehet kézzel megírni egy szakdolgozatot, vagy telefonon foglalni minden időpontot, folyton menni a bankba és a postára. Pedig még a nővérem és a bátyám is tudja, hogy milyen volt az internet előtt, vagy éppen az internet „korai szakaszában”, mármint ami hazánk átlag lakosságát érintette. Szóval érdekes, hogy nem is olyan sok idő alatt mekkora változások történtek: ma már a zsebünkben hordjuk az internetet, ami annak idején még betárcsázós volt, és profi weboldal nélkül már nem tud létezni egy cég napjainkban, nem beszélve a közösségi oldalakon való jelenlétről és a többi marketinges dologról… Szóval nagyon más úgy felnőni, hogy adottak az internet adta lehetőségek, és biztosan más lehetett nélküle. Örülök, hogy bármi is jut eszembe, pillanatok alatt utána tudok nézni online, és erről már nem szívesen mondanék le.

De nem is kell, mert a mai online világban már a plakát nyomtatás is sokkal egyszerűbbnek bizonyul, pláne a Color Nyomda esetében. A honlapjukon, a colornyomda.hu-n ugyanis minden a rendelkezésünkre áll ahhoz, ha szeretnénk tőlük egy plakát nyomtatást vagy bármilyen, a listájukon található nyomdaterméket. Alapvető és különlegesnek számító szolgáltatásaik és nyomdatermékeik azt hiszem, magukért beszélnek, nem kell a szomszédba menniük profizmusért és gyors munkavégzésért. Nekem csak pozitív tapasztalatom van velük, ezért beszélek róluk szuperlatívuszokban. Az online segédleti anyagnak köszönhetően pedig gyerekjáték lesz a plakát nyomtatás, azaz pontos tájékoztatást kapunk arról, hogy a megrendeléshez miket kell elküldenünk számukra. Érdemes átsilabizálni a weboldalon a különböző menüpontokat, mert nem rizsáznak feleslegesen, így csupa hasznos információval találkozhatunk. A plakát nyomtatáson felül egyébként nyomtattam már címkét és névjegyet is náluk, és minden esetben tökéletes munkát végeztek. Fantasztikus érzés az, amikor a kezedben foghatod a végeredményt, ami pont olyan, mint amilyennek megálmodtad… Különben nekem még közel is vannak, ugyanis Budaörsön található maga a nyomda. De nézd meg a weboldalon, hogy pontosan hogyan, milyen formában éred el őket.

plakát nyomtatás

Szerintem egy megbízható nyomdára bármikor szükség lehet, mármint én kifejezetten egyetemi és munkahelyi projektekhez vettem igénybe a segítségüket, de vállalkozók számára is maximálisan szuper szolgáltatást tudnak nyújtani. Nem hiszem, hogy sokat kell még ragoznom: én azt hiszem, megtaláltam azt a nyomdát, amihez mindig is hűséges leszek, amíg csak működnek – vagy éppen el nem költözök a világ másik pontjára. Az ügyintézés nekem hihetetlenül kényelmes volt, és a korábban, máshol tapasztalt kellemetlenségek vagy kihívások itt valahogy nem ütötték fel a fejüket, nem mutatták magukat, szóval ez a bonyodalmaktól való mentesség is az egyik oka volt annak, hogy elköteleztem magamat irányukba. Jó szívvel tudom őket ajánlani, és remélem, hogy a jövőben még sok izgalmas koncepció megvalósításában segítenek majd nekem.

Nemrég a gépparkjukat bemutató menüben nézelődtem, és brutál, milyen gépeik vannak… Korábban fel sem tűnt, hogy ennyi gép áll a rendelkezésükre, de így végiggondolva már teljesen logikus, hogy így tudják biztosítani a tempós munkát és a sokoldalú portfóliójuk sem véletlen. Eszköznek nincsenek híján, az biztos, az pedig, hogy még felvételeket is láthatunk ezekről a masinákról, szerintem egész szuper. De egy kis leírást is találhatunk róluk. Nem semmi ez a nyomda, mind a képeket, mind a videót érdemes megnézni, ha szeretnénk kicsit betekintést nyerni a kulisszák mögé. Nekem mindig izgalmas az ilyen dolog, és örülök, amikor egy cég ilyen értelemben is transzparens. Még karrier menüpont is van egyébként az oldalon, és egy csomó pozíció, amit be is mutatnak nekünk. Ki tudja, talán valaki épp álmai pozícióját fogja náluk megtalálni…