Mindig acélos kedvvel böngéssz az interneten!

Szeretem okosan felhasználni az internet által felkínált sokszínűséget. Amint valamelyik családtagom vagy ismerősöm általános kérdéssel áll elő, én már veszem is elő a kütyümet, és igyekszem megtalálni a legopcionálisabb választ vagy megoldást. Így történt ez a napokban is, amikor párom,- aki nem igazán preferálja a világháló használatát, – egy kéréssel fogadott, mikor hazaértem. Egy olyan szolgáltatóra kívánt rálelni, amely hengerelt lemeztáblákat értékesít, ugyanis műhelyépítésen töri a fejét, amelyben helyet szánna egy fémszerkezetes polcrendszernek, amely nagyobb súlyt is elbír.

Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás

Én természetesen lelkesen fókuszáltam rá a kutatásra, és kitartó böngészésemnek újfent gyümölcse lett; megleltem a tökéletes szolgáltatót. Az Acélpartner Kft. weboldalának kínálatában számos kedvező szolgáltatás megtalálható. Egyéni megrendelés esetén is örömmel állnak az ügyfelek rendelkezésére, ám ami számomra a legfontosabb információt rejtette, arra a Kereskedelem menüpontja alatt bukkantam rá.

Egy komplett raktárkészletük van ugyanis, ahonnan a vevő egészen tágas lemez mérettartomány közül mazsolázhat, szám szerint 3 – 300 mm-ig terjedően. Szélességre 1500-2500 mm -ig, hosszúságra pedig 2000-12000 mm-ig szól a lehetőség. A weboldalon kínált szolgáltatások sokszínűsége számomra igen meggyőzőnek tűnt, bár én laikus vagyok, ám szerencsére a párom is annak találta. Minden lemezt szemcseszórással ellátva nyújtanak át a vevő számára, lángvágással szélezetten és alakra vágva. Ráadásul a termékek műbizonylattal vannak ellátva, ami garantálja a minőséget.

A lakatos öröme

Egyéb tevékenységekben is nyújtanak szolgáltatást. Vállalkozási szerződés alapján kőműves, építőmesteri és lakatos munkákat is segítenek megvalósítani. Párom az utolsóként említett szakmában dolgozik, és munkájában számos esetben van szüksége egyedi fémalkatrészre. Ráadásként egy ilyen szakmában a rozsda makacs ellenség, de jó tudni, hogy náluk a felületkezelés is biztosított szemcseszórással. Aki pedig szintén a készre szabott lemezek között szeretne válogatni kedvére, az látogasson el a Kereskedelem – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás weboldalra.

Egészen idáig nem volt túl sok tudás a birtokomban a fémek megmunkálását illetően, de az internetnek hála ez megint orvosolhatónak bizonyult.