Olyan csodákat is találni a neten, mint a Méta Autószerviz Kft. oldala

Évtizedek teltek el, mióta az internet széles körben elterjedt, és régóta mondogatják, hogy ez az információ új és szinte kizárólagos közvetítő közege. Bár igaz, hogy tévét is néznek ég az emberek, rádiót is hallgatnak, de ha valamire kíváncsiak, utána akarnak nézni, akkor automatikusan az internetet választják, és többségében találnak is valamit a témában. Jó, vannak olyan dolgok, amikért még ma is levéltárakat és könyvtárakat kell bújni, de az átlagember számára ez teljesen felesleges, ilyesmit inkább kutatók, tudósok és történészek tesznek. De ha valami olyan hétköznapi dologról van szó, mint például egy megbízható autószerviz keresése, akkor nagyon könnyű dolgunk van. Nem kell percekig bújni a telefonkönyvet, hirdetésekkel teli helyi érdekeltségű lapokat, egyszerűen csak rákeresünk a megfelelő kulcsszavakra, és voilà, máris válogathatunk az ajánlatok között. A Méta Autószerviz Kft. oldalára is így bukkantam rá, és azóta is áldom a szerencsémet, hogy mellettük döntöttem.

Akinek van autója, az tudja, hogy mindig akkor romlik el, amikor nem kéne. Pontosabban, sosem jön jól, ha meghibásodik, ez is tény, de azért az különösen bosszantó, hogy például amikor kirándulást tervezel a családdal, előző nap mondja be az unalmast. Nem fogjátok kitalálni: velem is ugyanez történt. A feleségemmel és a fiammal már jó ideje tervezgettük, hogy elmegyünk megnézni egy skanzent, hiszen még egyikünk sem járt ott, és kifejezetten érdekesnek ígérkezett a leírások alapján. Ám előző nap reggel, mikor indultam volna munkába, észleltem, hogy valami nagyon nem oké. Az autóm nagyon erőtlen volt, és egyszer le is fulladt, amikor a jelzőlámpánál megálltam és el akartam indulni. Gondoltam magamban, hogy ennek a fele se tréfa, így nem megyünk nagyobb távolságra vele, családdal pedig pláne nem. Szóval valahogy elevickéltem munkába meg haza, de meg kellett mondanom a családnak, hogy így sajnos halasztani kell a programot. Persze nem örültek neki, de ez van. Így viszont neki kellett állnom minél hamarabb egy megfelelő autószervizt találni, hiszen nem csak a kirándulásról van szó, hanem úgy en bloc a közlekedésünkről. Ha bármi baj történik, hogyan jutunk el például az ügyeletre vagy bárhova máshova? Szóval lázasan nekiültem keresgélni, és végül így bukkantam rá a Méta Autószerviz Kft. oldalára, ami végül a legszimpatikusabbnak tűnt, és jó volt vele kapcsolatban a megérzésem.

Tudjátok, az autószerelők, műhelyek nem mindig adnak az internetes jelenlétükre. Egy csomónak még weboldala sincs, csak itt-ott apróhirdetéses oldalakon lehet egy címet meg egy telefonszámot találni hozzájuk. Őszintén szólva nem vagyok egy nagy szerencsejátékos, de ha valakikről még egy értékelést sem lehet olvasni, nemhogy a cégről vagy a munkához való hozzáállásukról, az már eleve nagyobb kockázatot jelez, mint amit vállalnék. Nem szeretek random számokat hívogatni, mondván, hátha az egyik bejön, és találok egy tisztességes szerelőt. Nem, én egy olyat kerestem, akik nem rejtik véka alá a tevékenységüket, és nem egy panelház aljában egy kis garázsban bütykölnek hosszú határidővel. Szóval az ilyeneket rögtön dobtam is tovább. Találkoztam aztán több igényesebbel is, de mindegyikkel az volt a bajom, hogy a titkok ködébe burkolóztak, pláne ami az árszabásukat illeti. A Méta Autószerviz Kft. felülete éppen ezért volt különösen szimpatikus: kerek perec leírják, hogy mi mindent vállalnak, és körülbelül mennyit fognak érte elkérni. Szépen be van mutatva az összes munkafolyamat, és külön táblázatban levezetve az egyik aloldalon, hogy milyen díjakat számolnak fel a javításokért. Így a hozzám hasonló érdeklődőnek már előre lesz valami fogalma arról, hogy mire is számíthat.

És az a vicc, hogy ez kimondottan ritkaság! Más helyeken talán az óradíj ha fel van tüntetve, akkor szerencsésnek mondhatod magad, ezzel szemben a Méta Autószerviz Kft. nem szégyelli a különböző munkálatok árait közzé tenni. És ha már a munkafolyamatoknál tartunk, minden olyan fontos dolgot elvégeznek, amire egy átlag autósnak csak szüksége lehet. Úgy, mint

  • futómű beállítás,
  • fényszórók beállítása,
  • alkatrészek cseréje,
  • olajcsere,
  • elektronikai szerviz,
  • klíma töltés és javítás,
  • fékbetét csere, fékjavítás,
  • általános diagnosztika és állapotfelmérés,
  • kuplung csere és javítás, hogy csak a legfontosabbakat érintsük.

Mindezeket a javításokat és karbantartásokat személyautókon és kisteherautókon is elvégzik, ráadásul márkafüggetlenül! Így van, a Méta Autószerviz Kft. egy márkafüggetlen szerviz, ahová a szovjet és NDK csodáktól kezdve a luxus kategóriát súroló járműcsodákig mindent elvihetsz, ők biztosan foglalkozni fognak vele. Igazából őszintén bevallom, jobban szeretem az ilyet, mert a márkaszervizeknél a régebbi modellekkel már nem szívesen foglalkoznak, másrészt pedig rettenetesen drágák, egyszerűen nem éri meg ilyen helyre menni. De a Méta Autószerviz olyan tapasztalt és felkészült csapattal rendelkezik, hogy még ha kihívást is jelent esetleg egy-egy kocsi, akkor sem küldenek el melegebb éghajlatra. Mindezt onnan tudom, hogy az olvasottak alapján egyértelműen ők tűntek a legjobbnak és legfelkészültebbnek, ráadásul a 19. kerületi szervizük is teljesen jól megközelíthető, és könnyedén hazajutok onnan tömegközlekedéssel is, így nem vacilláltam sokat, hanem felhívtam őket. Nagyon kedvesek és segítőkészek voltak, meg is tudtuk egyből beszélni, hogy mikorra tudom hozzájuk elvinni a járgányomat.

Méta Autószerviz Kft.

Így is lett, adott napon jeleztem az irodában, hogy később érkezem, mert reggel kitérőznöm kell, és elvittem a családi autót. Megvizsgálták, és pár perc alatt ki is derült, hogy mi a gondja. Én magam nemigen értek a kocsikhoz, de a szaki elmondta, hogy mi romlott el, mennyi lesz megjavítani és mikorra lesz készen. Ennél többet nem is akartam hallani, ott is hagytam a verdát, mert tudtam, hogy jó kezekben van. A következő napokban ugyan kénytelen voltam busszal járni, és a nagybevásárlást is kénytelenek voltunk elhalasztani, de ez csekély ár azért, hogy utána az autó tökéletesen működjön. Amikor eljött az ideje, értesítettek is, hogy készen van a javítás, mehetek érte. Kikértem hát magam a munkából, és egyenesen mentem is a Méta Autószerviz Kft. telephelyére, ahol már ott várt a kipofozott, megjavított autóm. Nagyon örültem neki, mert igen megszerettem az elmúlt években, és nem szívesen cserélném le. De a Méta Autószerviz szakértő kollégáinak köszönhetően ez a fenyegetés messze szállt, és még jó ideig biztosan használható marad. Pláne, ha visszajáró ügyfél leszek, mert az ilyen pozitív tapasztalat után miért ne lehetne EZ a kedvenc autószerelő cégem?

Ha esetleg Neked is gondjaid akadtak volna a kocsiddal, legyen szó bármilyen típusú vagy természetű meghibásodásról, biztos lehetsz benne, hogy a Méta Autószerviz Kft. el fogja tudni hárítani a gondot. Csak keresd fel az oldalukat, győződj meg róla, hogy ők tényleg egy igazán hozzáértő és lelkiismeretes csapat, és hívd fel őket időpontért. Meglátod, nagyon segítőkészek lesznek, hiszen nekik ez a hivatásuk, és ne sajnálj egyetlen forintot sem, amit a javításért elkérnek. Hiszen biztosra veheted, hogy megjavítják, ami elromlott, és az autód újra a régi lendülettel fog menni. Én biztosan megint hozzájuk fogok fordulni, ha valami meghibásodik, és mindenki másnak is javasolni fogom őket, akik hasonló cipőben járnak.