Az interneten találtam rájuk: Keresőben Első

Manapság már annyi minden megtalálható az interneten. Szinte csak azt kell tudnunk, hogy hogyan kell megtalálni az adott információt. A minap én is nagy keresésben voltam, és hol máshol keresgéltem volna, mint az internet. Arra kerestem a választ, hogy a weboldalamat ki tudná a legjobban megcsinálni. Ugyanis jelenleg a vállalkozásomnak nincs még oldala, és ezen gyorsan változtatni szerettem volna.

Konkrét elképzelésem volt, hogy hogyan is nézzen majd ki, és hogy mi a célom vele, így tüzetesen megvizsgáltam minden ajánlatot. A nagy keresésem közepette találtan rá a Keresőben Elsőre.

A többi hasonló oldallal ellentétben, tetszett, hogy van egy erős első mondat, ami megfogja az oda érkezőt. Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké. Ez volt az a mondat, ami olyan érzést keltett bennem, hogy ez az, megtaláltam amit kerestem. Én bízok a megérzéseimben ugyan, de egy ilyen helyzetben nem szerettem volna csak erre hallgatni és hagyatkozni, ezért lejjebb görgettem az oldalon.

Több pozitív és elégedett véleményt is olvashattam róluk, ami szintén megerősítette az érzéseimet.

Ahhoz, hogy felmérjék az igényeket, és azt, hogy pontosan milyen weboldalt szeretne az ügyfél, egyből tíz kérdést is feltesznek. Ebből már látszik, hogy nem sablon alapján dolgoznak, hanem valóban személyre szabottan készítik a weboldalakat. Ezekből a kérdésekből megtudják azt, hogy ki a célközönség, milyen érzéseket szeretnél a weboldalára látogató emberből kiváltani, mi a weboldal célja, milyen legyen a színvilág, az oldal felépítése és hogy milyen tartalmat szeretne ott látni. Ezek olyan fontos kérdések, amik az alapján adhatják az egész munkájuknak.

És ami még szintén nagyon tetszett, az az volt, hogy több olyan weboldalt is megadtak, amit korábban ők készítettek el. Így megtudom azt is nézni, hogy nekem tetszik-e az, amit ők csinálnak. Nem árulnak zsákbamacskát. Ez pedig nagyon szimpatikus volt. A korábbi munkákhoz, azt is leírják, hogy mi volt a céljuk, és milyen eszközökkel valósították ezt meg.

A közös munka menetéről is ejtenek pár szót, ami nem elhanyagolható. Ennek köszönhetően pontosan tudhatom mindig, hogy éppen hogy áll a munka, melyik fázisban van éppen.

És amikor már azt gondoltam, hogy nem tudják fokozni, akkor volt még egy plusz pozitívum, ami még jobban meggyőzött. Nem ülnek hónapokig a munka felett, hanem akár hetek alatt elkészítik a személyre szabott weboldalt pont úgy, hogy az megfeleljen az oldaluk legelején található mondatukkal. Ez a mondat pedig így szólt: Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké.

Weboldal készítés – Változtasd a látogatóidat ügyfelekké

Valóban tudják azt, hogyan és mivel lehet elérni, hogy a látogatóból ügyfél legyen, hiszen a két szememmel láthattam a korábban elkészített oldalakat, amik meggyőztek ebben.

Így, ha Te is azon gondolkozol, hogy kit kéne megbízni azzal, hogy a vállalkozásod számára megcsinálja a tökéletes weboldalt, akkor a Keresőben Első jó választás lehet.