Az árnyékoló hálónak nagy hasznát vettük a nyáron

Nemrégiben költöztünk családi házba és ez azzal is együtt járt, hogy lett egy kertünk. Régóta vágytam már rá, hogy legyen egy kis konyhakertem, ahol meg tudom termelni magunknak a zöldségeket, egy kis répát, paradicsomot, paprikát. Teljesen más érzés mindezt magunknak megtermelni. Mint laikus kertészkedő, az internetet hívtam segítségül és végül is nagy hasznomra volt mindaz, amit ott találtam. Számos jó tanácsot kaptam és így jutottam el végül a gazdabolt.hu webáruházba is.

Az egyik ilyen nagyon hasznos dolog, amit vásároltam a kertbe, a belatasgatlo halo volt, amit a gazdabolt.hu széles kínálatában találtam meg. És hogy mi minden van még itt? Mint ahogy a nevében is benne van, minden olyan kerti holmit megtalálunk itt, amire csak szükségünk lehet. A belatasgatlo halo, árnyékoló háló akkor is hasznos, ha a növényeinket szeretnénk megvédeni az UV sugarak káros hatásaitól és akkor is, ha a napsütésben szeretnénk egy kis árnyékot. Míg a fák nem nőnek meg a kertben, addig szükségünk lesz nekünk is a hálóra, ami igazán jó találmány. És hogy mi alapján kell kiválasztani a számunkra tökéleteset? Az első fontos tényező a szín, a világosabbak nagyobb fényt biztosítanak, mint a sötétek, melyek viszont jobban megvédenek a naptól. Azt is meg kell nézni, hogy a háló légáteresztő-e, illetve hogy hogy viselkedik, ha víz éri.

A gazdabolt.hu széles kínálattal várja vásárlóit akkor is, ha belatasgatlo haloról van szó. Fontos természetesen a méret, így ha árnyékoló hálót keresünk, akkor választhatunk például 3×4 vagy épp 4×5 méteres hálót. A fehér háló elegáns megoldás, így teraszokon is nagy hasznát vehetjük.

A hálót rögzíthetjük állványra, tetőre, de ugyanígy kerítésre is. Ehhez mindenképp szükségünk lesz hálórögzítőre, melyet szintén beszerezhetünk a gazdabolt.hu webáruházban. A belatasgatlo halo nemcsak a növényeket védi meg, hanem bennünket is. Kerti padok, kiülők felé is érdemes és igazán szép, elegáns színekben is kaphatók. Mint például a bézs, ami akár szettben is megvásárolható és kifeszíthető a teraszra, kertbe. De ugyanígy a zöld is jó választás véleményem szerint. Sőt, olyan háló is van, ami kifordítható, tehát változtatható, hogy melyik szín van felül és melyik alul.

Kisgyermekes családoknál a kerti homokozó vagy medence felé mindenképp érdemes napvitorlát elhelyezni, így védve meg a piciket a leégéstől.

Nekünk elsősorban a kertben volt szükségünk hálóra, így esett a választásunk a Raschel-hálóra. Ezt tekercses formában tudtuk beszerezni a gazdabolt.hu webáruházból. Kiváló árnyékoló, ráadásul megvédi a kertet a jégkároktól is. A 25 százalék árnyékolási képesség szerintem pontosan ideális, mert így a növények nem égnek ki, mégis éri őket a megfelelő mennyiségű napfény. Ez is többféle színben kapható, fehér, sárga és zöld színekben is.

Érdemes utánaolvasni, hogy melyik is számunkra a legjobb megoldás. És hogy mi minden van még a gazdabolt.hu-n? Például agroszövet, jutaszövet és geotextília. Ezen kívül ha cserépre, tálcára, ládára van szükségünk, azt is megvásárolhatjuk itt. A növényvédő szerek közül is lehet bőven válogatni, mint ahogy a szükséges gyeptrágyát és műtrágyát is beszerezhetjük itt. Ha pedig már szóba jött a fű, professzionális fűmagokat is találunk a gazdabolt.hu-n, csakúgy, mint egyéb vetőmagot, hagymát, gumót.

A gazdabolt.hu ideális választás akkor, ha egy helyen szeretnénk beszerezni mindent kiváló árakon, gyors szállítással és korrekt feltételekkel.