Nem dobják be a reklámújságot? A megoldás az interneten van!

Sok esetben előfordul, hogy ha gond adódik a való életben, akkor az interneten keresünk rá megoldást. Hogyan állítsam össze ezt a bútort? Hány éves a norvég király? Kimosható-e a tökfőzelék nagyanyám antik bútorából? Ha felmerül egy probléma, akkor biztos lehetsz benne, hogy a világhálón találsz majd rá sok hasznos, és milliónyi haszontalan megoldást. Néha azonban van olyan, hogy még egy olyan rutinos keresgélőt is, mint én, képes internetország meglepni. Például a https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag egy ilyen kellemes meglepetés volt, de valójában a létezése teljesen racionális, egyszerűen csak nekem nem jutott eszembe keresni.

Az a helyzet, hogy a híradástechnika mellett a másik furcsa szenvedélyem, mégpedig az akcióvadászat. Akármennyire bizarrul hangzik is, de egyszerűen jó érzéssel tölt el, ha jó áron vehetek meg valamit, ami minőségi. Legyen szó akár egy kiló almáról, egy üveg borról, vagy éppen egy kiegészítőről a számítógépemhez. Éppen ezért szeretek akciós újságokat böngészni, mert egy csomószor lehet bennük olyasmire akadni, ami egyszerűen kihagyhatatlan. És a nagy szívfájdalmamat is ez okozza, ugyanis hozzám még soha nem dobtak be ilyen újságot, pedig nagyon várnám. Ahhoz nincs arcom, hogy mástól ellopjam, így tehát marad az a megoldás, hogy magamhoz veszek párat amikor bevásárolni megyek, vagy végignyálazom őket, amikor a barátnőmmel az anyukáját megyünk látogatni. Hozzá ugyanis mindig minden megérkezik, még akkor is, ha nem kéri.

Egyszer támadt egy olyan gondolatom, hogy milyen jó lenne, ha valahol fent lennének ezek az akciós újságok úgy, hogy online is megtekinthetőek legyenek. Gondoltam, kipróbálom mondjuk a Tescoval, és rákerestem, hogy akciós újság. És mit ad az ég? A keresőben ráakadtam a https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag oldalra, ahol csodák csodája: fent van az összes éppen aktuálisan kint lévő reklámkiadvány lapozható, online formában! A bőrömből majd’ kiugrottam örömömben, és rögtön át is böngésztem az összeset. De itt nem álltam ám meg! Furdalt a kíváncsiság, hogy vajon más áruház akciós újságai is fent vannak-e az oldalon, és bingo! Az összes ismert nagyobb üzletlánc kiadványai fent vannak az oldalon, és mindegyik szépen, olvasható minőségben! Ez valami zseniális! Úgy éreztem magam, mint aki eddig egy kő alatt élt, és most mászott ki onnan, hogy rácsodálkozzon a világra.

A barátnőm szerencsére kellő és egészséges kritikával vegyes megértéssel kezeli ezt a buta hóbortomat, mert így legalább nem a legdrágább cuccokra hajtok folyamatosan, hanem pont, hogy a leértékeltekre. Ráadásul a legtöbbször olyasmit veszek, aminek ő is a hasznát látja, vagy ami szerinte is finom, szóval hagyja, hadd működjek ilyen hibásan, ahogy. Viszont a https://akcioleso.hu/tesco-akcios-ujsag oldal még őt is levette a lábáról, és néhány nap után annyira a rabja lett, hogy este a kanapén ülve már ő is az itt található reklámújságokat böngészte, hátha talál valamit, amiért érdemes betérni ide-oda. Szóval a felfedezés öröménél még nagyobbat okozott maga az oldal, mert ennek a segítségével már hetek óta nyomon tudjuk követni a legjobb árakat.