Apróhirdetés az interneten

Az apróhirdetés feladásának rengeteg íratlan szabálya van. Az egyik ilyen a rövid, lényegre törő cím.  Egy lakás esetében mondjuk ez így néz ki: eladó lakás Debrecen .  Nem kell túl sok információ, de arra is vigyázni kell, hogy ne mondjuk túl keveset. 

A leírásban arra kell törekednünk, hogy minden olyan információt feltüntessünk, amire mi, mint vevők is kíváncsiak lennénk. Vannak olyan apróhirdetéses oldalak, ahol például a készítők ezzel előre foglalkoztak, és megadtak kitöltendő adatokat, nehogy valami lemaradjon. A nextapro oldalon például az ingatlanok esetében találkoztam azzal a jelenséggel, hogy minden apróhirdetés elején ki vannak emelve egy táblázatban a legfontosabb tulajdonságok, amelyeket minden esetben érdemes lenne feltüntetni az ingatlanok eladásakor. Ilyen például az, hogy miből épült a lakás. 

Apróhirdetés feladásakor figyeljünk rá, hogy képet is töltsünk fel az eladni kívánt termékről, különben az olyan szűrők, amik csak a képpel ellátott hirdetéseket listázzák, rejtve hagyják a mi hirdetésünket. 

Figyeljünk arra, hogy mindig jól adjuk meg az adatainkat, amiken az érdeklődők kapcsolatba léphetnek velünk, különben soha nem fognak tudni elérni minket. Ezek a szabályok nagyon egyszerűek, de ha nem figyel az ember, akkor sok sikertelen kísérletet tudhat maga mögött a későbbiekben. 

Egy ismerősöm éppen most akar lakást venni, éppen ezért is hoztam éppen az eladó lakás Debrecen példát a címre. Debrecenbe akar költözni, és ott igyekszik lakást vásárolni. A nextapro.hu oldalon kezdett keresgélni, mert a többi apróhirdetéses felület mellett ezt tartja az egyik legjobbnak. A kezelőfelülete nagyon felhasználóbarát, a rendelkezésre álló szűrők pedig nagyon jól vannak összeállítva. Ingatlan esetén mindenre le tudja szűrni a találatokat, amire akarja. A kifejezetten ingatlan adás-vételre specializálódott honlapok mellett kissé butácskának tűnhet ugyan, de az a helyzet, a kevesebb néha több. Nem szeretem, mikor kifejezetten minden kis részletre le lehet szűkíteni a keresések találatait, mert akkor annyira elveszek a részletekben, hogy semmit sem fog kidobni. Azt a lakást, amit a fejünkben ideálisnak képzeltünk, úgysem fogjuk megtalálni, azt építtetni kellene, a meglévők közül válogatni pedig szinte lehetetlen, ha túl sok szűrőt állítunk be. Akkor minden egyes lefuttatott keresésünknek csak egy-egy találata lesz. Én éppen ezért nagyon jónak tartom, amit a nextapro oldala csinált, csakis azokra a tulajdonságokra lehet szűkíteni a keresést, amelyek valóban nagyon fontosak a fogyasztók számára. 

Nem csak lakásvásárlás, de bármilyen tervezett, esedékes vásárlás során ajánlom az apróhirdetéses oldalakat, mert nem csak régi, de vadi új termékeket is sokszor feltöltenek a hirdetők. Emellett, ha valaki apróhirdetések között keresgél, akkor ajánlom a nextapro oldalát, mert annyira felhasználóbarát, és egyszerű a kezelése, hogy mindenki nagyon könnyen el tud rajta igazodni. Nincs túlzsúfolva, könnyen kezelhető, a feltöltés is nagyon felhasználóbarát, és a csoportok, a szűrők is nagyon jól vannak kialakítva. Nem utolsó sorban pedig jó a designja, nem bántja a szemet. Mindent tud az oldal, amit egy apróhirdetés oldaltól elvárhatunk.  A sok hirdetés között pedig kedvünkre tudunk válogatni, és biztos, hogy mindenkinek sikerül megtalálnia a keresett terméket, legyen az ház, jármű, divatcikk, játék, vagy akár állás.  Igazán sokszínű a termékpaletta, amihez természetesen elsősorban az apróhirdetést feltöltő felhasználók járulnak hozzá a legjobban. Úgyhogy összességében mind vásárlásra, mint feltöltésre ajánlani tudom a honlapot.