Lakossági napelem pályázat

Kedves olvasóm, hallottál már a lakossági napelem pályázatról? Ha nem, akkor nem is néztél eddig utána, ami nem probléma, hiszen joggal teszed fel a kérdést “mi is ez, és mi szükségem van rá?” A napelem, egy olyan dolog, amire a mostani generációnak is szüksége van, de legjobban a Földünknek és az utódainknak van rá a legégetőbb szüksége. Hogy miért is? Mert rengeteget fogyasztunk, a Föld már fuldoklik! És tennünk kell ellene! Különösen az internet korában, amikor minden csak pár kattintásra van tőlünk. Még a boltig se kell elmenni!

lakossági napelem pályázat

Elmondom, hogy miről is van szó. Úgy, ahogy tavaly, úgy idén is lehet igényelni lakossági napelem pályázatot az otthonaink energiahatékonysággal való korszerűsítésére. Ebbe a napkollektorok, hőszivattyúk, nyílászárók is beletartoznak. A hitel 0%-os kamattal valósul meg. Bizony, jól olvasod! A napelem kiépítése ugyanis mindenki érdeke kell legyen, neked eltűnik majd a villanyszámlád, a Föld meg boldog attól, hogy használod a megújuló energiát!

A pénzösszeg, amelyet lehet igényelni, széles skálán mozog. 500 ezertől akár 10 millió forintig is mehetsz, hiszen a keretösszeg is nagy: több, mint 100 milliárd. Ennek a felét a magánszemélyeknek adják, másik felét pedig társasházak és lakásszövetkezetek igényelhetik, szintén napelem rendszerekre. Érdemes minél előbb pályázni, nehogy elfogyjon a pályázati pénz!

És érdemes jó szakembereket választani, akik minőségi alapanyaggal minőségi munkát végeznek. A napelempalyazatok.hu oldalon lehet árajánlatot kérni és felvenni a kapcsolatot a napelem rendszer kiépítésével foglalkozó brigáddal.

Mindenkinek ajánlom figyelmébe ezt a lehetőséget. Én reménykedek benne, hogy jövőre is meghirdetik ezt a pályázatot, de garancia nincs rá! Idén kell élni ezzel a lehetőséggel, mert mindenki jól jár vele! Különösen a Föld!