Az interneten bukkantam rá a szülinapi partim főszereplőjére

A jövő héten fogom tartani életem első szülinapi buliját. Nagyon nagy eseményre készülök, ugyanis beléptem a 20-asok közé. Még sosem szerveztem magamnak bulit, így nagyon izgatott vagyok. Sok barátomat, munkatársamat és családtagomat is meghívtam. Lesz tánc, karaoke, élőzene, kerti sütögetés, ajándékozás és még egy stand up comedy előadót is meghívtam, mert az egyik munkatársam személyesen ismer egyet. Valamivel különlegessé és felejthetetlenné akartam tenni ezt a bulit, de semmi más kreatív ötlet nem jutott az eszembe. Elkezdtem böngészni az interneten. Rengeteg bulis videót, fotókat, ötleteket, cikkeket találtam. Az interneten minden IS ott van. Már majdnem kezdtem feladni, amikor rábukkantam egy oldalra, a selfiegep.hu honlapjára.

Azon nyomban beleszerettem a ötletbe. Ez lesz az! El is mentettem magamnak az oldalt, fel is írtam, hogy selfiegep, elküldtem pár barátomnak, hogy ők is csekkolják le. Mindenki odáig volt az ötlettől, kérdezgették, hogy hol bukkantam erre, mire én nevetve mondtam, hogy az interneten. Ki gondolta volna…

Barátaim megbeszélték, hogy az lesz az ajándékuk, hogy összedobják nekem a selfiegep bérlésének az árát. Természetesen én is beszálltam a költségekbe. Együtt kiválasztottuk, hogy milyen szeretnénk pontosan, milyen legyen a háttér a fotókhoz és meg is rendeltük. Először négy órára akartuk, de beláttuk, hogy a sok vendég és a sok más program mellett lehet több időre kellene a selfie gépet kikölcsönözni. Végül a hat órás csomagot választottuk. De ha időközben meggondolnánk magunkat, akkor lehetséges, hogy tovább is ott legyen majd a selfie gép.

Nagyon kedvesek voltak a telefonban, biztosítottak arról, hogy már egy órával előbb ki fognak érkezni a helyszínre, hogy felállítsák a fotózkodáshoz megfelelő kis sarkot, hogy mire elkezdődik a buli már minden tökéletes legyen. Mivel a bulim a fővárosban lesz, így ingyenesen szállítják ki a gépet. Természetesen más városba, más helyszínekre is ki tudnak települni, szóval bárki, bárhonnan kölcsönözhet selfie gépet a buli garantált sikere érdekében. Azt is mondtak – aminek külön örültem -, hogy lesz ott végig egy ember, aki segít majd kezelni a fotó boxot, és ha bármi probléma adódik, akkor ő tud segíteni, de azért is lesz ott, hogy semmi baj ne legyen.

selfiegep

Lesz a selfie gép fotóautomata mellett felállítva egy asztal, amin rengetek parti kellék lesz, például színes parókák, vicces hajpántok és sapkák, különféle díszek, konfetti, vicces feliratú táblák, így minden vendég szabadjára tudja engedni a fantáziáját, és rengeteg különféle fotó fog majd születni. Ráadásul a fotóautomata kölcsönzésében benne van, hogy korlátlan mennyiségű fotót lehet csinálni a selfie géppel.

A fotókat pedig ott helyben kézhez is kapják a vendégek, így nem kell heteket várni egy retusálásra, digitalizálásra és még hivatásos fényképészt sem kell bérelni, aki előtt valljuk be mindenki egy kicsit befeszül. A selfie gép pedig ki fogja hozni mindenkiből a bolondot, az őszintét és a vicceset. Legalábbis én erre számítok. Továbbá az összes fotót, ami az este alatt készül meg fogjuk kapni digitálisan is, hogy ha valaki elhagyná, akkor meg legyen, plusz így lehet használni a képeket a közösségi média oldalakon is. Tuti mindenki irigykedni fog erre a bulira.

Ezt a selfie gép kölcsönzést pedig jól elraktározom, ha esküvőm lesz, vagy majd a jövőben bulit szervezek, akkor ez egy tuti kreatív program lehet a későbbiekben is.