Mindent a neten rendelek a street food kocsimhoz

Az interneten manapság már mindenféle bevásárlást el lehet intézni. Nincs olyan dolog, amit ne találnál meg valamilyen oldalon és rendelhetnéd meg. Ez rendkívül egyszerű módja a vásárlásnak, hiszen ha az adott dologra nem azonnal van szükséged, sokkal kényelmesebb, ha csak pár kattintással megrendeled egy oldalról, majd jobb esetben pár napon belül kiszállítja neked egy futárszolgálat, vagy átveheted egy hozzád közeli csomagautomatából. Én szinte mindent rendelni szoktam saját célra és a vállalkozásomnak is egyaránt, hiszen elég elfoglalt vagyok és zsúfoltak a napjaim, így ez bizonyul a legegyszerűbb módszernek.

Pár éve üzemeltetek egy kisebb vállalkozást, ami nem más, mint egy street food truck a belváros egyik forgalmas részén. Elég nagy hírnévnek örvendenek ételeink, és a kialakult vendégkör mellett rengeteg új ember is megfordul nálunk, hiszen a közösségi oldalakon felkapottak lettünk, mint a város egyik legjobb utcai ételárusa. Mivel nálunk nincs sok helyben fogyasztási lehetőség, nem hagyományos tányérokon és rendes evőeszközökkel szolgáljuk fel az ételt, hanem az eldobható eszközöket, vagy az elviteles dobozokat részesítjük előnyben. Emiatt már jó ideje próbálunk odafigyelni arra, hogy minél zöldebben működjünk, és környezetbarát alternatívákat találjunk.

Egyszer véletlenszerűen bukkantam még rá a Hunnia Kristály Kft. web áruházára, azóta pedig minden szükséges konyhai és vendéglátóipari eszközt tőlük szoktam megrendelni. A cég már lassan harminc éve üzemel vendéglátó ellátóként, és azóta is legjobb tudása szerint próbálja kiszolgálni a különböző vendéglátó egységeket minőségi konyhai eszközökkel. Hoteleknek, éttermeknek, kávézóknak egyaránt tudják biztosítani a megfelelő eszközöket, azonban nem csak hagyományos kellékek találhatóak meg náluk. Kiemelt figyelmet fordítanak a hazai menza és közétkeztetés kiemelkedő ellátására, és pár éve létrehozták a Repeta® tányércsaládot, amelynek hatalmas sikere azóta is töretlen a piacon. Emellett azonban odafigyelnek arra is, hogy a luxus kategóriájú és fine dining-ot kedvelő egységeket is megfelelően ki tudják szolgálni, így extravagáns tányérokat és báreszközöket is megtalálhatsz kínálatukban. Ha mindez nem lenne elég, még a mosogatáshoz használt eszközeidet is keresheted náluk, valamint forgalmaznak ételszállításhoz szükséges és hasznos berendezéseket is.

Mindezek mellett odafigyelnek arra is, hogy csak jó minőségű termékeket árusítsanak. Árucikkeik HORECA minőségűek, és egyenesen Svájcból, Olaszországból, Németországból, valamint más fejlett országokból érkeznek hozzájuk. Neves és megbecsült márkákkal dolgoznak együtt, így biztos lehet benne a vásárló, hogy megbízható cégről van szó.

Én tőlük szerzek be szinte minden kelléket, amire szükség van a food truck-omban, épp ezért nagyon megörültem, amikor megláttam, hogy elérhetőek náluk már környezetbarát, lebomló elviteles dobozok is, nem csak a hagyományos műanyag darabok. Ezek a lebomló, eldobható éthordók kukoricakeményítőből, PLA-ból és a CPLA-ból készülnek, így remekül megfelelnek a jelenlegi jogszabályi előírásoknak. Ezen kívül impregnált papírból készült papírtálca és pohár is megtalálható készletükben. Amióta tudomást szereztem ezekről az eszközökről, csak ilyeneket használunk, hogy minél környezettudatosabbak legyünk. Bátran ajánlom ezt a céget minden vendéglátós ismerősömnek, hiszen tényleg egy megbízható vállalkozásról beszélhetünk, amely széles termékpalettájában minden megtalálható, amire egy kávézó, vagy étterem tulajdonosnak szüksége lehet.