Akciós pelenka az interneten, jó minőség, kitűnő árak

Mivel két kisgyermekem van gyakran bújom a netet, többnyire csak kíváncsiságból, olcsó pelenkákat keresgetve. Kissé fura hobbinak hangozhat, de kinek a pap, kinek a papné.

Múltkor is egy ilyen nyuszi lyukba kerültem, és találtam egy nagyon jó oldalt, ahol épp pelenka akció volt. Nagyon megörültem, mert pelenkából ugye sose elég, és ilyen időszakban nem is szívesen megyek vásárolgatni a városba. Ezen az oldalon viszont minden szükségeset megtaláltam: pelenkát, popsi törlőt, sőt még háztartási tisztító cikkeket is meg kozmetikumokat! Nagyon örültem neki, mert legalább nem kellett más oldalakon utánuk keresnem, minden ott volt egy helyen. Egy szállítási díjjal meg tudtam rendelni az akciós pelenkákat, a kedvenc testápolómat és még sorolhatná mennyi mindent. Ráadásul a pelenkák van, hogy fele annyiba kerülnek, mint a jobban reklámozottak, így nagyon sokat tudtam velük spórolni.

Ha esetleg ti is ki szeretnétek használni ezt a pelenka akciót, figyeljetek oda, hogy csak öt ezer forint feletti vásárlás esetén szállítanak ki. Nem hiszem, hogy ez akárkinek is problémát okozna, hiszen annyi hasznos dolgot lehet rendkívül olcsón megrendelni, hogy semmi perc alatt összejön az öt ezer forint. Persze, lehetne azt mondani, hogy ez pénzkidobás, de már miért lenne? Mind olyan termékek, amik elengedhetetlenek a háztartás,hoz és a mindennapi élethez.

A kiszállítást lehetett kérni a saját futárjukkal vagy GLS-sel, de hozzánk csak ezt utóbbi szállított ki, amit annyira nem is bántam, mert nála tudtam utánvétbe is kártyával fizetni. A termékekkel nagyon meg voltam elégedve, semmi problémát nem tapasztaltam. Nem szivárogtak, nem is dörzsölték ki a picik popsiját, úgyhogy még biztos rendelek a lordshop-tól.