Az interneten mindent meg lehet találni

Olyan jó, hogy az internet segítségével már mindent meg lehet tudni és találni. Nemrég történt ugyanis, hogy nagy segítségemre volt az internet lenyűgöző világa. A férjem az építőiparban dolgozik és az éppen aktuális munkájához szüksége volt egy pár dologra. Mivel be szoktam segíteni neki mindig, éppen amiben tudok, így most is megkért, hogy szerezzek be neki szendvicspanel csavarokat. Őszintén szólva azt sem tudtam mik azok, de mondtam, hogy persze megoldom, csak mondja meg mennyi kell és intézkedem.

Azt szerette volna, ha találok egy olyan céget, ahonnan be tudjuk szerezni ezentúl a csavarokat. Sajnos eddig többször előfordult, hogy a munka állt, mert nem érkezett meg a szállítmány, nem a megrendelt csavarok érkeztek meg, vagy a festék pergett le a csavarokról. Utána is néztem ezen a bűvös interneten és találtam is egy szimpatikus weboldalt. A Csavar Holding honlapján a fentebb felsorolt problémákat mind megemlítik. A náluk kapható csavarok speciálisan kemények, időtállók, és olyan festett csavarok, amik nem fognak problémát okozni, mert évekre megoldják a tető és a burkolat rögzítését és esztétikáját. Azt gondoltam, hogy pont erre lenne szüksége a férjemnek, így tovább nézelődtem. A csavarjaik kétkomponensű, különleges festékkel vannak festve és kemencében égetett termékek. Ez garantálja a festés minőségét, viszont, ha esetleg a nem megfelelő szín lett megrendelve, akkor ki is cserélik nekünk. Mivel a férjem folyton arra panaszkodott, hogy a megrendelés mindig késik és nem tudnak dolgozni nagyon megtetszett, amit a weboldalon írtak. Szállítási garanciát vállalnak, ami azt jelenti, hogy ha a futár nem érkezne meg időben a rendeléssel, akkor ők személyese szállítják ki a helyszínre. Emellett pedig egyfajta UV álló, különleges festékkel dolgoznak, ami miatt a színek szebbek és tartósabbak. Szerintem egy csavarnál elég fontos a tartósság, és hogy ne kelljen pár év múlva cserélgetni.

Kis keresgélés és böngészés után meg is találtam amit kerestem. A szendvicspanel csavar kategóriában elég sok féle volt, így miután megnézegettem őket szóltam a férjemnek, hogy megmutassam neki is az oldalt. A kínálatuk és a színválaszték nagyon széles, az áraik elég korrektek és a weboldalon is könnyű eligazodni. A férjem is úgy gondolta, hogy ez a cég lesz a megfelelő választás. Szóval ki is választotta, hogy melyik szendvicspanel csavarra van szüksége és meg is rendeltük.

A szállítás nagyjából 2-5 munkanap volt, szóval nem kellet rá sokat várni. A csavarok mellett egyébként még sok más terméket is forgalmaznak. Szerszámok, vésők, fúrószárak, gipszkarton függesztők és rögzítőszalagok is szerepelnek a repertoárjukban, de mindenképp érdemes szétnézni a weboldalon.

Azt gondolom, hogy a férjem nagyon elégedett volt a csavarok minőségével, hiszen már meg is kért, hogy szerezzem be a következő adagot. Azért bevallom, hogy szeretem, hogy a mai világban már tényleg mindenben a segítségünkre van az internet. Viszont azért vigyázni kell vele, mert mint minden jóból, ebből is megárt a sok.