Az internetnek és az ajakápolónak köszönhetően az ajkaimon begyógyult sebek

Aki azt mondja, hogy az internetnek semmi pozitív hatása sincs, az szerintem nagyon is téved. Most nagyon sokáig sorolhatnám, hogy mik is a jó oldalai a mindennap sokak által használt internetnek, de nem teszem meg, mert fölösleges erről beszélnem, inkább elmondom azt, hogy a minap mi az, ami még egy okot adott az internet jótékony hatására.

Nem más, minthogy rátaláltam egy weboldalra, ahol különböző termékeket mutattak be. Volt köztük kézkrém és ajakápoló is szerepelt a listában. Mivel tél közepe volt és nagyon ki volt cserepesedve a szám, kiszáradva és már már kisebesedve, nagyon szenvedtem a miatt, hogy nagyon fáj a szám és ezen szerettem volna változtatni. Volt itthon is ajakápolóm, de már nagyon régi, vagy csak egyszerűen nem használt, nem segített. Azt hittem, hogy ez az új most fog, legalábbis nagyon reméltem, bíztam benn őszintén. El is olvastam a felhasználási feltételeket, amikor megrendeltem az internetről az ajakápolót és rögtön ki is próbáltam. Könnyen kenhető, mivel pici, ezért kis helyen is elfér, a táskámban is mindig van egy- És, hogy miért? Hát nem másért, hanem azért, mert ez végre használt nekem. Nagyon jó az illata is és az állaga is és sokáig elég, tartós és hasznos. Szinte már egy felkenés után éreztem, hogy puhábbak lettek tőle az ajkaim és a sebeket is hamar begyógyította. Úgyhogy ha félő, hogy kiszárad a szám, például az időjárás miatt, vagy mert náthás vagyok, akkor rögtön elkezdem használni, hogy inkább megelőzzem a problémát, minthogy kezeljem. És igen, ezt az internetnet köszönhetem, hogy ismét puha lett a szám.

Az internet mára a kapcsolattartás és az információszerzés legfontosabb, megkerülhetetlen eszköze lett, az interneten intézzük ügyeinket, itt vásárolunk, itt is szórakozunk. Mindezért az internet biztonsága is végtelenül fontos. Ezernyi előnye mellett oda kell figyelnünk néhány tucatnyi veszélyére is. Ugyanúgy, ahogy autóval nem robogunk át a piros lámpán, figyelembe kell vennünk a képernyőn megjelenő jelzéseket is. Az internetről, annak előnyeiről és veszélyeiről. Az internet széles körben megtapasztalt előnye, hogy lehetőséget teremt a kapcsolattartásra. Sokan vállalnak külföldön munkát, az internet segítségével a családtagok napi szinten tudnak egymásról anélkül, hogy sokat költenének erre. Természetesen ezen kívül sokkal több előnnyel bír, mint például gyors információszerzés, ügyintézés, munkavégzés és nem utolsósorban szórakozás, művelődés. De valahogy hiába gondolkozok azon, hogy vajon mitől jó az internet, mik az előnyei, vagy hiába olvasom mások véleményét, azt sehol sem írják, hogy az ajakápolók miatt. Pedig én már ezt is felírnám a listára, de tényleg. Egyszerűbb, mint elmenni egy patikába, vagy drogáriába kérdezgetni, hogy mégis milyen ajakápolót vegyek, ami használ is. Nem, szépen leülök a gépem elé és magam találok egyet az interneten, ami meggyógyítja a kicserepesedett számat … szóval hol is tartottunk? Szóval az internet előnyei a következők –  gyors információszerzés, ügyintézés, munkavégzés és nem utolsósorban szórakozás, művelődés, na meg persze az ajakápolók megtalálása.

Az internet tehát egy olyan globális számítógépes hálózat, amelyen a számítógépek az internetprotokoll , ez nem más, mint az IP, segítségével kommunikálnak. Felhasználók milliárdjait kapcsolja össze és lehetővé teszi azt, hogy olyan termékekre bukkanj, amik azelőtt ismeretlenek voltak számodra, de mégis hasznosak. Mint például az én esetemben. Egy egyszerű ajakápoló és újra élettel teli ajkak.