Pénztárcára van szükséged? Ebben a webshopban megtalálod!

Nekem már egy ideje elegem volt a szokásos túlméretezett női pénztárcámból. Teljesen feleslegesnek tartottam, hogy van olyan hosszú, mint egy retikül, de nem fér bele, csak pár bankjegy. És ez miatt nem járkálhatok kisebb táskával, mert ugye egyikbe se fér bele. Szóval felszabadultam az internetre. Ugyan vehettem volna kisebb pénztárcát boltban, személyesen, de a lakóhelyem körül az általam elérhető boltokban csak olyat tudnék venni, ahonnan a tárca egy hónapon belül tönkremenne.

Épp ezért örültem meg nagyon a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalnak. Minőségi pénztárcák nagy kínálatát sorakoztatja fel ez az oldal. Ráadásul megfizethető áron. Persze, akiknek nagyobb igényeik vannak márka és egyebek szempontjából, azok is megkaphatják itt, amit keresnek. Pusztán annyi, hogy nekem elég volt egy viszonylag strapabíró, kicsi és nőies pénztárca. Különösebben nem volt igényem a márka vagy a külső megjelenés a színen kívül. Így végül a kosárba egy piros bőr pénztárca került.

Ahogy az az oldal nevéből is kitűnhetett természetesen a webshop nem elsősorban pénztárcákkal foglalkozik, hanem cipőkkel. De, ahogy az a legtöbb cipőboltnál is megszokott, táskákat és egyéb kiegészítőket is lehet innen rendelni. Szerény véleményem szerint itt is nagyon jó áron lehet megtalálni a legtöbb márkás cipőt. A szállításért, minden termék esetében 1000 forintot kell fizetni, és ha nem vagy megelégedve, 14 napon belül visszaküldheted, aminek az esetében csak a visszaküldés posta költségét kell kifizetned. Lehet előreutalással és utánvéttel is fizetni, kinek mi a kényelmesebb. A szállítás 1-2 munkanapon belül történik, illetve, ha több terméket rendelsz, akkor lehet 4 is.

Ha cserélni kell a terméket, 1500 forintért kicserélik: elküldöd a termék fényképét (cipő főleg, a rossz méret miatt), megmondod, milyen méretben kéred, ők elküldik neked a jót, te pedig odaadod a futárnak a rosszat. Ez szerintem sokkal egyszerűbb és olcsóbb, mintha te visszaküldenéd a rossz méretű terméket, ők meg 1-8 munkanapon belül megküldik neked a jót. De persze ezt mindenki maga érzi.

Én mindenesetre nagyon meg voltam elégedve a magam kis pénztárcájával. Végre nem csak az fér bele a kis táskámba. Na, igen. A táskák. Abból is van sok szép darab itt. De ebbe már nem megyek bele, mert akkor itt olvassátok majd a posztot még az apokalipszis idején is.

Én csak annyit mondhatok, ha cipő, táska vagy pénztárca kell nektek, nézzetek be a cipomarket.hu/bor-penztarcak/noi/penztarca oldalra. Biztos vagyok benne, hogy megtaláljátok az igazit.