A mi választásunk idén is a Balaton lesz és a tiétek?

A csapatépítésre gondolni kell minden cégnek. Egy manapság működő cég, aki ad magára és modernnek tartja magát, az nem kíméli az időt és a pénzt arra, hogy a dolgozóiban fenntartsa a lelkesedést és elviszi a csapatát egy évben többször is valamilyen közös programra. Év közben több apróra, abban a városban, ahol dolgoznak, és nyaranta egy nagyobb volumenű programot szervez az emberei számára. Ennek akkor is meg kell történnie, hogyha a cég dolgozói nem találkoznak egymással, mert az interneten keresztül végzik a munkájukat. Sőt talán ebben az esetben a legfontosabb, hogy ezeket az embereket évente egyszer egy helyre söpörjük össze, hogy megismerkedhessenek a csetablak másik oldalán ücsörgő társukkal.

Az én cégem is az interneten működik és az ország különböző pontjain dolgoznak fizikálisan az embereim. Azonban minden nyáron, egy teljes hetet töltünk el a Balatonnál, hogy egy kicsit együtt tudjanak dolgozni a srácaim úgy hogy közben közös programokon vesznek részt és ki is kapcsolódhatnak ez idő alatt. Erre a célra néhány évvel ezelőtt fedeztem fel a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalát.

Minden, amit a https://balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ programról tudnod kell alapfokon

Rengeteg oka van annak, hogy évekkel ezelőtt ezt a céget választottam a sajátom dolgozóinak “életben tartásához”. Most csak néhányat sorolok fel ezek közül, de szerintem ez a pár is kellőképpen tanulságos lehet mindenki számára.

A helyszín: a Balaton egyszerűen csodálatos, ki ne szeretne itt eltölteni egy hetet? Minden dolgozóm imádja, az újak és a régiek egyaránt. Volt, hogy egy kiváló új munkaerőt úgy tudtam meggyőzni, hogy jöjjön hozzánk, hogy elmondtam neki, évente egy hetet itt töltünk. Azonnal elfogadta az ajánlatomat.

A programok: itt nem a szokásos sémák alapján kapjuk meg a csapatépítő programokat. Az interneten dolgozó embereknek különösen nagy igénye van a természetre a mozgásra. Hát itt egyikből sincsen hiány! A vitorlázástól a horgászáson át egészen a sárkányhajóig, itt mindenre van lehetőségünk!

A munkát sem kell abbahagynunk: természetesen az elsődleges célunk a feltöltődés és a pihenés. Azonban az eredményes közös munka érdekében ebbe az egy hetes itt tartózkodásba is beillesztünk 3-4 félnapos munkát, hogy a későbbiekben a távmunka során is megértsék egymást az alkalmazottaim. Ezek a személyes találkozások és egy térben történő munkavégzések számolható mértékben megdobják az együttműködési rátájukat. Más helyszíneket a munkára nem lenne lehetőség, de ennek a cégnek kifejezetten van egy erre alkalmas terme. Ahol egyébként csapatépítő programokat is csinálnak, amennyiben erre van igény. Nekünk szokott lenni és ezek is nagyon jól szoktak elsülni.

Ha pedig ennyiből nem győztelek meg, hogy te is elhozd ide a dolgozóidat, látogass el a balatonpro.hu/csapatepito-jatekok-programok-trening/ oldalra, ahol még a hely számos további csodálatos előnyéről győződhetsz meg.