Fogorvost a neten?

Manapság már mindenre lehet megoldást találni a neten, ezt a saját bőrömön is tapasztaltam. Pár napja az ebédszünetemben épp kávét szürcsölgettem, amikor iszonyúan belenyilallt a fájdalom az egyik fogamba. Hirtelen nem is tudtam, hogy mit csináljak, reméltem, hogy csak pár pillanatig tart és vége, de sajnos nem így lett. A kávét sem tudtam befejezni, nagy nehezen lenyeltem magában egy fájdalomcsillapító kapszulát, és vártam, hogy hasson. A főnökömnek közben írtam egy üzenetet, hogy nem megyek vissza dolgozni, muszáj voltam írásban kommunikálni, mert eleinte egyáltalán nem bírtam megszólalni. Ott üldögéltem a kávézóban és meg voltam lőve, nem tudtam, mit csináljak. Aztán, hogy ne érezzem magam olyan tanácstalannak, rákerestem a telefonomon a „fogorvos Budapest” kulcsszavakra, gondoltam, hátha okosabb leszek, de legalább megnyugszom egy kicsit, ha számba veszem a lehetőségeimet. Találtam is egy budapesti fogorvost (http://fogorvosbudapest.info/), vagyis inkább fogászatot, aminek a honlapján minden információ nagyon korrekten össze volt szedve, az árakon át az egyéb, szakmai jellegű tájékoztatásokig. Már attól lenyugodtam, hogy a weblapjukat böngésztem. Valószínű mondjuk, hogy addigra a fájdalomcsillapító is hatni kezdett. Olyannyira, hogy úgy éreztem, telefonálni is képes vagyok már, így hát felhívtam a fogászatot, hogy időpontot egyeztessek velük. Aznap még volt helyük délutánra, csak 2 órát kellett várnom, így inkább bevettem még egy fájdalomcsillapítót, és visszamentem addig dolgozni, nem tudtam jobbat kitalálni. Megbeszéltem a főnökömmel, hogy korábban elmegyek, mert a fogorvos Budapesten két óra múlva tud fogadni, de fél óra, míg odaérek. A főnököm nagyon kedves volt, örült, hogy egyáltalán visszajöttem, de mondta, hogy ha nem tudok dolgozni, akkor nyugodtan pihenjek, semmi gond nincs, a nap további részére már megoldotta a helyettesítésemet.

A fogászati rendelő nagyon modernül néz ki, és mindenki kedves, mosolygós. Meglepődtem rajta, hogy milyen sok a fiatal. Mikor behívott az orvos, a kezelés előtt részletesen kikérdezett, egyrészt azért, hogy megtudjon minden számára fontos információt, másrészt szerintem látta rajtam, hogy egy kicsit izgulok, próbálta oldani a feszültséget. Végig nagyon odafigyelt rám, alig okozott fájdalmat.

Most egy ideiglenes tömés van bent a jövő hétig, s, ha minden rendben lesz, akkor pár nap múlva kicserélik rendesre. Nekem nagyon pozitív tapasztalataim vannak eddig a fogászattal, és ezzel a történettel az is bebizonyosodott, hogy manapság már szinte tényleg mindenre tudunk szinte tényleg azonnali megoldást keresni a neten.