A gamer szék remélem jó hatással lesz Józsira

Az internet számomra néhány nappal ezelőtt még idegen terep volt. Sosem érdekelt igazán, sőt kifejezetten idegesített, így amennyire lehetett, elzárkóztam tőle. Ezt az ellenséges hozzáállásomat a fiam miatt kellett megváltoztatnom. Józsi, a kisfiam nagyon szeret a világhálón bandukolni, ha tehetné, szerintem az egész napját a számítógép előtt töltené. Ezt természetesen én nagyon rossz szemmel néztem, állandóan próbáltam rávenni, hogy álljon fel a képernyő elől és mozduljon ki. A győzködésem nyilvánvalóan egyáltalán nem volt hatásos, sőt folyamatos összetűzéseket, vitákat, veszekedéseket eredményezett. Egy idő után arra lettem figyelmes, hogy már nem tudunk normálisan beszélgetni, folyamatosan csak vitázunk. Eldöntöttem, hogy ezen mindenképpen változtatnom kell.

A legjobb megoldásnak azt tartottam, ha elfogadom azt, hogy nagyon szeret a fiam számítógépezni, és megpróbálok közös témákat keresni. Józsi nyilvánvalóan a legjobban a számítógépes játékokról szeret beszélni, emiatt úgy határoztam, hogy megtanulok internetezni, számítógépezni és nem vitázok többet emiatt. Mindemelett meg szerettem volna lepni Józsit valamivel, aminek biztos örülne. Egyszer már összevesztünk amiatt, mert én nem szerettem volna neki venni egy gamer széket. Így végül úgy határoztam, hogy effajta székkel fogom meglepni, jelezve általa, hogy megváltoztattam a hozzáállásomat.

Az első internetes leckeként így egy gamer széket szerettem volna vásárolni egy webáruházon keresztül. Nehezen ment a böngésző megtalálása és a működési elvének a felfedezése, de végül sikerült. Kb. fél óra próbálkozás után rátaláltam a https://www.bestmarkt.hu/alkatreszek-periferiak/szamitogep-kiegeszito-c1045/gamer-szek-c1410 internetes oldalra, ahol nagyon sok, pontosan 406 gamer szék közül lehet kiválasztani az igényeidnek leginkább megfelelőt. Természtesen én teljesen elvesztem ebben a székrengetegben, több órába telt, mire sikerült döntenem. Egyáltalán nem értek hozzájuk, a specifikációjuknak a felét sem értettem, hogy mire jó, emiatt főként a kinézetét és az árát néztem.

Végül a Noblechairs HERO gamer széket választottam fekete színben. Az internetes oldal leírása szerint a szék beépített állítható deréktámasszal, nagy háttámlával és üléssel, 4D karfákkal, puha PU bevonattal rendelkezik, amik biztosítják a maradéktalan kényelmet. A Noblechairs terméke hideg hab kárpittal van bevonva, robusztus az acélkerete, légáteresztő a burkolata, élénk a színsémája, stílusos a légcsatornája, filigrán a varrása, amely tulajdonságoknak köszönhetően nagyon jól néz ki. Mindezek mellett a 60 mm-es görgői nagyon csendesek, a gázliftje 4. biztonsági osztályú, széles látószögű dönthető a mechanizmusa, a fekvő funkciója legfeljebb 11 °-os, a teljes tömege pedig 30 kg.

A termék megrendelése után nagyjából két napon belül kiszállítják a készüléket, de akár GLS csomagponton is átvehető, valamint személyesen a budapesti üzletből is. Számomra a házhozszállítás a legszimpatikusabb átvételi mód, mivel így kapom a legegyszerűbben kézhez, valamint ez nem is kerül pénzbe. Szóval ezt az átvételi módot választottam a rendelésnél. Sajnos még nem érkezett meg a szék, de már nagyon izgatottan várom.

Remélem, hogy Józsinak nagyon fog tetszeni az első gamer széke, és fogja értékelni a próbálkozásomat. Mindent meg fogok tenni annak érdekében, hogy a kapcsolatunk javuljon. Lehet még egy internetes játékot is elkezdek majd, hogy legyen miről beszélgessünk. Jelenleg minden kérdésemre két szóban válaszol a kisfiam, nem akar velem semmit megosztani, mindig arra kér meg, hogy menjek ki a szobájából. Ha együtt játszanánk, lehet ez megváltozna, és ismét olyan jókat tudnánk beszélgetni, mint régen. Nagy bizakodásom van ebben a gamer székben.

Ha ti sem tudjátok, hogy honnan vásároljatok széket, ajánlom nektek, hogy nézzetek fel a https://www.bestmarkt.hu/alkatreszek-periferiak/szamitogep-kiegeszito-c1045/gamer-szek-c1410 weboldalra.